https://mobirise.com/

Maatwerk Zorg Coaching

Goede zorg is voelen en denken

Coaching


Elke cliënt heeft een persoonlijke coach, die helpt waar het nodig is. Groei van de cliënt is hierbij een belangrijk doel.Ondersteuning


Wij bieden een persoonlijke ondersteuner. Voor artsenbezoek tot contact met instanties

.

Plan van Aanpak


Aan het begin van elk hulptraject stellen we een plan van aanpak op met duidelijke doelen.

Hulp bij aanvraag indicatie


Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je graag bij het aanvragen van een indicatie.

Kwaliteit


Wij voldoen aan alle kwaliteitseisen die BIG stelt aan zorgaanbieders.Het is onze kracht om samen met onze cliënten de uitdaging van het leven aan te gaan. Zelfstandigheid voorop, hulp 
waar nodig. Wij verzorgen begeleiding in de woonsituatie. We helpen hen een netwerk op te bouwen van sociale contacten. We gaan met cliënten mee naar afspraken bij instanties, huisarts of ziekenhuis. Deze werkzaamheden kunnen heel divers zijn zoals:


  • 

Activering en begeleiding in het dagelijks leven.
  • individuele creative dagbesteding.
  • 
Ondersteuning bij psychiatrische problematiek

  • Ondersteuning bij administratie. (o.a. PGB)Omdat elke cliënt uniek is, is ook elke hulpvraag uniek. Een nieuw hulpvraag is voor ons een nieuwe uitdaging.
 Wij werken met een vaste begeleider voor elke cliënt. Wij richten ons vooral op hulpvragers met een psychische en / of verstandelijke beperking, die problemen ondervinden in het dagelijkse leven op het gebied van wonen, werken, sociale contacten etc.Maatwerk Zorg Coaching bied ondersteuning en hulp aan mensen die zich, op verschillende terreinen van het leven, niet zelfstandig kunnen redden. Dat doen wij door individuele begeleiding, woonbegeleiding en door het bieden van ondersteuning van het vinden van dagbesteding.